ATAŞ:Şekerci'nin korunmaya ihtiyacı yok

ATAŞ:Şekerci

AK Basın Sözcüsü YAKUP ATAŞ , Milletvekili Cemal Öztaylan'ın Eti Maden İşletme Müdürlüğüyle ilgili açıklamalarının işletme müdürü Recep Şekerci'yi korumaya yönelik olmadığını öne sürdü.

AK Parti Bandırma İlçe Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü YAKUP ATAŞ , Milletvekili Cemal Öztaylan’ın Eti Maden İşletme Müdürlüğüyle ilgili açıklamalarının işletme müdürü Recep Şekerci’yi korumaya yönelik olmadığını öne sürdü.

Milletvekili Cemal Öztaylan’ın aynı zamanda TBMM Kit Komisyonu üyesi olduğunu anımsatan Ataş “Milletvekili Öztaylan aralarında Eti Maden Genel Müdürlüğünün de bulunduğu 18  kamu iktisadi teşekkülün denetlendiği Kit Komisyonunun üyesidir. Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğüyle ilgili açıklaması Recep Şekerci’nin avukatlığını yada 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partili bir belediye başkanını korumaya yönelik değildir. Bu açıklama denetlemekle mükellef olduğu kamu kurumunun kamu nezdinde korunmasına yöneliktir ve partimize yapılan itiraflara cevap niteliğinde dir”dedi.

Kimse Sapla Samanı Karıştırmasın

Eti Maden İşletme Müdürü Recep Şekerci’nin belediye başkan aday adaylığıyla ilgili bu güne kadar partilerine her hangi bir müracaatının olmadığına dikkat çeken ATAŞ , bu açıdan ele alındığında milletvekili Öztaylan’ın açıklamalarının bir belediye başkan aday adayı ve adayının korunmasına yönelik olmadığı açıkça görülecekti”Kimse sapla samanı karıştırmasın”şeklin de konuştu.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı